fbpx

Handels- og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

 OnlineBizzBasis.dk er en del af

LivsBasis v/Linda Bendix
Rosendalsgade 11, 3. tv
2100 København Ø
CVR nr. 40768858
Kontakt os på linda@OnlineBizzBasis.dk

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard, MobilPay og Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til linda@OnlineBizzBasis.dk

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig på at betale det fulde beløb, også selvom du har valgt at betale i rater.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på linda@OnlineBizzBasis.dk og du vil få alle pengene tilbage.
BEMÆRK : Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.
Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.
For workshops, events og forløb online eller fysiske gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse taget 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører VægttabsUniverset – LivsBasis – Linda Bendix. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Læs Cookie- og privatlivspolitik her