Hjælp til det tekniske

Står du og har brug for hjælp til Simplero eller et af de mange andre systemer jeg arbejder i så er det her du kan booke mit tid og købe timer

Timepris 600kr inkl. moms

Jeg er godt oppe at køre over at kurset omsider er sat til salg.🥳

Fantastisk og tusind tak for hurtig handling med det hele.🙏
Du er altså bare en stjerne og en kæmpe hjælp at have ved hånden.🙏🌟

Inge Lise Hamilton

Psykoterapeut, parterapeut og cand.mag.

Jeg må lige skrive til dig!
Jeg er simpelthen SÅ glad for det du viste mig igår.
Det forbandt alle mine løse ender og jeg har i dag arbejdet mig gennem 4 A4 sider med noter og to-do´s som jeg bare ikke kunne hitte hoved og hale i før.
ALT virker lige nu, og det drysser stille og roligt ind med signups til listen i simplero allerede.
I love it!! Tusind tusind tak.
Jeg begynder at se fordelene nu, i stedet for forhindringerne. Altså hvordan mit websitte virkelig kan blive et levende site der kan være en pissegod base for omsætning. TAK for dig ❤

Du hører mere når jeg kommer til næste runde 😉

Sofiia Ellisabet Bjerre

Intuitiv Mentor & Business Coach

Tak for i dag.
Jeg har en rigtig dejlig følelse i maven over det her – og jeg er virkelig glad for, at jeg er faldet over dig, da du er lige det, jeg har manglet.

Jeg er super glad for følelsen af at komme i gang – men også at bygge det op i et tempo, hvor jeg kan følge med i, hvad der sker.

Kate Mohadjer

Stresscoach & Hypnoseterapeut

Sådan foregår det

Betaling

Du vælger selv om du vil betal på forhånd ved at købe et antal timer eller jeg skal sende en faktura på den tid jeg har brugt når jeg har udført arbejdet.

Aftale

For at kunne vide hvad jeg skal hjælpe dig med har jeg brug for at vi taler sammen. Du kan booke aftale direkte i kalenderen eller du kan skrive til mig for at booke aftalen.

Opgaven

Jeg kan lære dig hvordan du gør tingene selv, imens jeg laver det for dig. Det kalder jeg sidemandsoplæring. Det er også muligt at jeg lave tingene for dig hvis du har brug for at få frigivet tid eller bare ikke har brug for at vide hvordan opgaven løses.