Ny moderne hjemmeside i WordPress eller Simplero

Jeg bygger den men du ejer den hele selv. Du lærer også hvordan du selv retter tekster og vedligeholder siden. Og selvfølgelig virker den lige godt om man ser hjemmesiden fra web eller mobil.

Tid er penge

Jeg bygger hjemmsider i WordPress med temaet DIVI fra Elegant themes.  Når vi starter ud vælger du en skabelon som du kan lide. Deen tager vi udgangspunkt i når vi bygger din hjemmeside. At bruge en skabelon gør at din siden kommer til at set top professionel ud uden at det koster en bondegård. Vi tilpasser skabelonen så den afspejler dig og ikke bare er magen til alt andet. Det er muligt at lave ALT om i skabelonen, MEN jo mere vi skal ændre på jo lægere tid bruger vi på det og jo højere bliver prisen på din side.

Du kan vælge en gratis skabelon eller en betalt.
Her kan du se de gratis skabeloner >

Her finder du betalte skabeloner* >

Vi starter simpelt. Det betyder at vi plukker det vi skal bruge lige nu fra skabelonen, så du kan være tilfreds med din nye side. Senere kan siden udbygges i det tempo din forretning vokser. Jeg hjælper dig med at sorter hvad der er nødvendigt for at siden fungere og hvad der ikke er nødvendigt nu, men kan komme senere.

Det tager mig ca 8 timer at installere og bygge en WordPress siden ved hjælp af en DIVI skabelon.

Når jeg er færdig er du selv i stand til at udskifte billeder, tekst og lave rettelser på din hjemmeside. Du ejer det fuldstændig selv.

Jeg leverer en produkt nøgle til dig som gør at DIVI fremadrettet altid er opdateret.

Det eneste du fremadrettet betaler for, er dit webhotel og domænenavn som årliget koster omkring 500kr ekselpelvis hos One.com*

sådan foregår det

Skriv dit behov ned

Se skabelonerne igennem og find noget der falder i din smag. Skriv gerne ned hvilket elementer i skabelonerne du tænker du især geren vil benytte. Tænk over hvilke sider du vil starte ud med. Eksempelvis –  Forside, Jeg tilbyder, Om og Kontakt 

Book en forsamtale

Nu er det tid til at vi taler sammen om de tanker du har gjort dig.  Jeg hjælper dig gratis med at tjekke dit behov igennem og afklar om jeg er den rettet til at kunne hjælpe dig i mål, så du bliver glad for din hjemmeside. Vi taler også om hvad du selv vil stå for og hvad jeg skal lave.

Så bygger vi

Jeg går igang med at installer den skabelon du har valgt. Sammen tilretter vi elementerne så siden kommer til at afspejel din person og forretning.  Jeg opsætter cookiepolitik, handelsbetingelser og alt det bagved som gør at din hjemmeside er sikker og proffesionel. Desuden viser jeg dig hvordan du selv navigere rundt i baglandet på din hjemmeside, så du ikke er afhængig af mig for at lave rettelser.