fbpx

Om Linda

Jeg hjælper online vidensformidlere med at mestre alt det tekniske.

Simplero Certified Expert Linda Bendix 2024

En hjælpende hånd til alt det tekniske.

Mine kompetencer er brede, så jeg kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for – det gør det simpelt for dig, for så skal du kun have fat i én person, selvom du har en udfordring eller et projekt, der involverer flere platforme.

Simplero, WordPress, Zoom, SoMe, Canva og hele samspillet i en online vidensforretning.

Mails, nyhedsbreve, salg, webinar, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af online kurser, facebookgrupper og mm.

Jeg har en høj moral og behandler din virksomhed med samme store respekt som var det min egen.

Det betyder også, at jeg ikke arbejder med hvem som helst. For eksempel ikke for virksomheder, der ikke ønsker at overholde den danske markedsføringslov.

Struktureret

Tålmodig

Proaktiv

Ærlig

A smooth sea never made a skilled sailor

– Franklin D. Roosevelt

Måden, hvorpå man kommer igang, er ved at holde op med at snakke og begynde at gøre

– Walt Disney

Jeg har aldrig fejlet. Jeg fandt bare 10.000 måder, der ikke virkede.

– Thomas Edison

Linda

Min iværksætter rejse

I 2013 købte jeg SlyngeSkolen, som sælger online kurser og uddannelse. I den forbindelse har jeg lært mig selv alt det tekniske, der ligger bag en sådan forretning.

Daglig Hjælp til Nybegyndere

Til dagligt hjælper jeg nybegyndere med at opsætte Simplero (kursusplatform) og underviser dem i selv at kunne styre det hele.

Erfaring og Viden

Jeg har deltaget i utallige kurser indenfor online kursusverdenen og har kendskab til:

  • SEO
  • Hjemmesidesystemer, herunder WordPress
  • Facebook-annoncering
  • Webinars
  • Salgsfunnels
  • Mailsystemer
  • Markedsføring

Selvom jeg ikke er ultra-specialist på nogle af områderne, har jeg en utrolig bred vifte af viden, som dækker alt det, man skal bruge i online kursusverdenen, fordi jeg har fordybet mig i det så længe.

Bogføring og Økonomi

Jeg har desuden lavet bogføring i over 10 år gennem Dinero og E-conomic.

Coaching og Følelsesmæssig Støtte

Jeg er uddannet i frygt- og skyggecoaching, så jeg har også indsigt i, hvordan man klarer sig følelsesmæssigt gennem rejsen som selvstændig.

Kostvejledning og Massage

Samtidig med at jeg har drevet SlyngeSkolen, har jeg arbejdet som kostvejleder, personlig træner og massør. I dag underviser og uddanner jeg både kostvejledere og massører gennem At Work Skolen.

Passion for Selvstændighed

Jeg elsker simpelthen at være selvstændig og hele denne online verden og de muligheder, den rummer. Så i 2019 blev jeg 100% selvstændig.

Til Rådighed for Dig

Jeg vil gerne stille den viden og erfaring, jeg har samlet op på min vej, til rådighed, så du kan få overblik over de tekniske (og andre) valg, du skal træffe i din online forretning.

Hvis du har brug for mere viden og flere værktøjer end dem, du får her i gruppen, kan du købe personlig sparring, hvor jeg lærer dig tingene eller laver det for dig.

Løsninger, der Passer til Dig

Vi finder en løsning, der passer til dig. Du skal kunne realisere din drøm uden at blive overvældet eller foretage store investeringer.

Omkostningseffektive Løsninger

Jeg elsker at finde løsninger, der holder omkostningerne nede i din bizz, især i opstartsfasen.

Multipassioneret person

Hvis du vil se mere om hvad jeg laver i mine forretninger kan du tjekke LivsBasis, VægttabsUniverset og SlyngeSkolen som jeg også står bag.