fbpx

Om Linda

Jeg hjælper online vidensformidlere med at mestre alt det tekniske.

En hjælpende hånd til alt det tekniske.

Mine kompetencer er brede, så jeg kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for – det gør det simpelt for dig, for så skal du kun have fat i én person, selvom du har en udfordring eller et projekt, der involverer flere platforme.

Simplero, WordPress, Zoom, SoMe, Canva og hele samspillet i en online vidensforretning.

Mails, nyhedsbreve, salg, webinar, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af online kurser, facebookgrupper og mm.

Jeg har en høj moral og behandler din virksomhed med samme store respekt som var det min egen.

Struktureret

Tålmodig

Proaktiv

Ærlig

A smooth sea never made a skilled sailor

– Franklin D. Roosevelt

Måden, hvorpå man kommer igang, er ved at holde op med at snakke og begynde at gøre

– Walt Disney

Jeg har aldrig fejlet. Jeg fandt bare 10.000 måder, der ikke virkede.

– Thomas Edison

Linda

Min iværksætter rejse

I 2013 købte jeg SlyngeSkolen som sælger online kurser og uddannelse. I den forbindelse har jeg lært mig selv alt det tekniske der ligger bag en sådan forretning.

Jeg hjælper til dagligt nybegyndere med at opsætte Simplero (kursusplatform) og underviser dem til selv at kunne styre det hele.

Jeg har været på et utal af kurser indenfor online kursus verdenen, og har kendskab til SEO, hjemmesidesystemer herunder WordPress, facebookannoncering, webinar, salgsfunnel, mailsystemer og markedsføring.

Jeg er ikke ultra specialist på nogle af områderne, men jeg har derimod en utrolig bred vifte af viden som spiller på tværs af det man skal bruge i denne online kursusverden, fordi jeg har nørdet det så længe.

Jeg har tilmed lavet bogføring i over 10år gennem Dinero og E-conomic.

Desuden er jeg uddannet i frygt og skygge coaching, så jeg har også indsigt i hvordan man klare sig følelsesmæssigt igennem denne rejse med et liv ved siden af det at være selvstændig.

Samtidig med at jeg har drevet SlyngeSkolen, har jeg arbejdet som kostvejleder, personlig træner og massør. Jeg underviser og uddanner i dag både kostvejledere og massører igennem At work Skolen.

Jeg elsker simpelthen at være selvstændig og hele denne online verden og hvad den kan. Så i 2019 gik jeg 100% selvstændig.

Jeg vil gerne stille den viden og erfaring jeg har samlet op på min vej til rådighed, så du kan få overblik omkring de tekniske (og andre) valg du skal træffe i din online forretning.

Hvis du har brug for mere viden og flere værktøjer end hvad du får her i gruppen, kan du købe personlig sparring hvor jeg lærer dig tingene eller laver det for dig.

Vi finder en løsning, der passer til dig. Du skal kunne komme ud over rampen med din drøm, uden at gå helt kold af overvældelse og kæmpe investeringer.

Jeg elsker at finde løsninger der holder omkostningerne nede i din bizz især i opstartsfasen.

Multipassioneret person

Hvis du vil se mere om hvad jeg laver i mine forretninger kan du tjekke LivsBasis, VægttabsUniverset og SlyngeSkolen som jeg også står bag.