fbpx

Der er mange grunde til at jeg anbefaler Simplero

Onlineplatforme er der massere af,  men ingen på markedet er lige så komplette som Simplero, hvis du vil sælge din viden online.

Tid er Penge

Simplero Certified Expert Linda Bendix 2024

Med Simplero bliver du fri for at sætte dig ind i et hav af forskellige platforme og koble dem sammen for at drive din forretning.

Simplero indeholder nemlig både hjemmeside, mailsystem til nyhedsbreve, onlinekursus platform med login til kunden og betalings modul.

Du har selv mulighed for at vælge hvilke dele af platformen du vil benytte. Så har du allerede hjemmeside i eksempelvis WordPress eller Wix kan du sagtens fortsætte med det og tilkoble Simplero

Jeg har selv brugt Simplero siden 2013 og kører min uddannelse via Simplero platformen.

Du kan prøve Simplero gratis i 30 dage via mit reklamelink mod normalt 14dage.

Jeg giver desuden 60 min gratis hjælp til opsætning hvis du bruger mit link.

Det er intet problem at slette kontoen og dermed være ude af det igen hvis det ikke er sagen.

Tilbuddet gælder uanset hvilken pakke du vælger hos Simplero

Jeg er godt oppe at køre over at kurset omsider er sat til salg.🥳

Fantastisk og tusind tak for hurtig handling med det hele.🙏
Du er altså bare en stjerne og en kæmpe hjælp at have ved hånden.🙏🌟

Inge Lise Hamilton

Psykoterapeut, parterapeut og cand.mag.

Tak for i dag.
Jeg har en rigtig dejlig følelse i maven over det her – og jeg er virkelig glad for, at jeg er faldet over dig, da du er lige det, jeg har manglet.

Jeg er super glad for følelsen af at komme i gang – men også at bygge det op i et tempo, hvor jeg kan følge med i, hvad der sker.

Kate Mohadjer

Stresscoach & Hypnoseterapeut

Sådan foregår det

Opret konto

Når du trykker på linket bliver du ført hen til en side hvor du kan oprette din Simplero konto med min rabat

Skriv til mig

Når du har oprettet kontoen så send mig en besked så noterer jeg at du har 60 min gratis support du kan bruge når du har brug for det.

Vælg din plan

De første 30 dage er gratis. Derefter betaler du for den pakke du har valgt. Under indstillinger kan du ændre eller slette din pakke med ganske få klik. Du følger bare instruktionen på siden.

Når du skriver dig op i Simplero indtaster du dine betalingsoplysninger. 3 dage inden din gratis periode slutter sender Simplero dig en mail om at betalingen snart bliver trukket. Ønsker du ikke at fortsætte sletter du bare din konto inden de 30 dage udløber og betaler dermed intet.
Får du brug for hjælp så skriver endelig til mig.

"Tak, fordi I har langt den bedste kundesupport derude."

Inger Lise Sæter Kontochristos

"I har gjort mit liv så meget lettere, jeg kiggede på så mange andre platforme, og jerse kom på første pladsen med alt det, jeg havde brug for og mange ting, jeg ikke vidste, jeg havde brug for, men jeg bruger nu"

Kira Sutherland

"Jeg føler, at hvis jeg har en idé, kan jeg implementere den med det samme med Simplero - alle værktøjerne er allerede på plads, og jeg kan gøre det så stort og smukt, som jeg kan drømme om. Der er virkelig ikke noget andet komplet system, der ligner det. Plus kundeservicen er bedre end nogen anden service, jeg nogensinde har brugt, Simplero rocker!"

Kellee Wynne