fbpx

 Din teknik WingWoman

OnlineBizzBasis er til dig, der har en videns forretning – og har opdaget, hvor meget teknikbesvær fylder i hverdagen som selvstændig. For det fylder meget mere, end de fleste aner, før de står i det: maillister, nyhedsbreve, webinarer, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af onlinekurser, facebookgrupper og socialemedier …

Det er ikke alle systemer, der er lige lette at gå til – og selv hvis de var, ville det alligevel koste både tid, sved og penge at blive selvlært i det hele. Og måske kan du endda mærke, at det holder dig tilbage fra at udvikle din forretning digitalt. For lad os bare være ærlige: Hvis din lille virksomhed var som OL i fjernsynet, ville du allerhelst skynde dig at hive stikket ud af væggen, når programmet stod på teknik, det er bare ikke din yndlingsdisciplin. Og det er helt okay. 

Heldigvis er det en af mine.

Mine kompetencer er brede, så jeg kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for – det gør det simpelt for dig, for så skal du kun have fat i én person, selvom du har en udfordring eller et projekt, der involverer flere platforme. 

Og så brænder jeg – som du kan læse her på hjemmesiden – for at hjælpe nybegyndere i alle afskygninger. Derfor kan du også regne med, at jeg ikke er bange for at bruge alle dele af min faglighed, når vi mødes – jeg laver naturligvis kun det, vi har aftalt, men jeg er typen, der giver lyd, hvis jeg støder på noget, der undrer mig.

Prisen er flad
– 700 kr. i timen inklusiv moms

Fast pris

Uanset om du skal bruge min hjælp i 30 minutter eller fem timer. Det giver nemlig ingen mening for dig og dit lille firma at købe kæmpe pakker for at få mængderabat. Og for mig er det bare en fair måde at arbejde på.

Overblik

Simplero, Zoom, SoMe, Canva og hele samspillet i en online vidensforretning.

Mails, nyhedsbreve, salg, webinar, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af online kurser, facebookgrupper og mm.

Avanceret teknik

Er du ude efter hjælp til for eksempel CMS eller avanceret kodning er OnlineBizzBasis ikke det rigtige til dig – men bare rolig. Hvis jeg fornemmer, du er på udkig efter noget andet, end det jeg tilbyder, siger jeg det lige ud – og måske kan jeg endda hjælpe dig med at opdrive den helt rigtige hjælp.

Lad os tage en snak

Har du fået lyst til at høre mere om mulighederne i et OnlineBizzBasis-samarbejde, så du endelig kan slippe af med teknikhovedpinen, kan du finde en tid i min kalender – og så tager vi en helt uforpligtende snak.

Klar til samarbejde

Du kan også bestille tid til at få min hjælp nu, hvis du allerede ved, at du får brug for mig.

OnlineBizzBasis support

Hjælp til det tekniske

700kr pr. time

Prisen er inklusiv moms.

Tak for i dag.
Jeg har en rigtig dejlig følelse i maven over det her – og jeg er virkelig glad for, at jeg er faldet over dig, da du er lige det, jeg har manglet.

Jeg er super glad for følelsen af at komme i gang – men også at bygge det op i et tempo, hvor jeg kan følge med i, hvad der sker.

Kate Mohadjer

Stresscoach & Hypnoseterapeut

Jeg må lige skrive til dig!
Jeg er simpelthen SÅ glad for det du viste mig igår.
Det forbandt alle mine løse ender og jeg har i dag arbejdet mig gennem 4 A4 sider med noter og to-do´s som jeg bare ikke kunne hitte hoved og hale i før.
ALT virker lige nu, og det drysser stille og roligt ind med signups til listen i simplero allerede.
I love it!! Tusind tusind tak.
Jeg begynder at se fordelene nu, i stedet for forhindringerne. Altså hvordan mit websitte virkelig kan blive et levende site der kan være en pissegod base for omsætning. TAK for dig ❤

Du hører mere når jeg kommer til næste runde 😉

Sofiia Ellisabet Bjerre

Intuitiv Mentor & Business Coach

Jeg er godt oppe at køre over at kurset omsider er sat til salg.🥳

Fantastisk og tusind tak for hurtig handling med det hele.🙏
Du er altså bare en stjerne og en kæmpe hjælp at have ved hånden.🙏🌟

Inge Lise Hamilton

Psykoterapeut, parterapeut og cand.mag.

Kære Linda jeg er mega glad for det store og hurtige stykke arbejde du har lavet.
Både din hjælp til ting på Dinero.
At få min kalender i Planway til at virke.
Jeg havde jo lavet så meget rod. 🫣

Og ikke mindst din hjælp til at få min hjemmeside up to date. Også selvom jeg holdt lidt igen. Men vi kan jo altid bygge den ud og lave den smartere efterhånden som jeg bliver mere afklaret.

Du har været så nem at komme i kontakt med når der lige opstod et spørgsmål eller problem og så har du hele tiden haft hurtige og gode løsninger klar. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Tak 🙏Linda

Linda Heller Langkilde

Langkildekommunikation.dk

Linda har været min webmaster siden 2020, hvor jeg overgik til Simplero

Ud over at Linda har været med til at bygge min website har jeg lært utroligt meget ved personlig oplæring.👏

Linda er super god til at lære fra sig. Teknik som for mig har føltes svært formidler Linda på en let og overskuelig måde.

Derudover har jeg blandt andet fået hjælp til Facebook, METAbuisness, netsbetaling, zoom og alt muligt andet, som er poppet op undervejs 👌

Linda er for det første mega dygtig, og har altid gode råd/vejledninger som er spot on.

Derudover oplever jeg at Linda altid giver lidt ekstra oveni.👌

Nu har Linda oprettet Teknik biblioteket hvilket jeg kommer til at bruge rigtig meget 😀

Jane Marie Engelmann

Psykosomatisk terapeut & Spirituel vejleder

Du har mine varmeste anbefalinger. Jeg har altid -jep ALTID -i de mange år du har været min tekniske engel fået hurtig præcis hjælp.
Og jeg elsker din rolige og imødekommende måde at være på.

Siff Holst

Glædens Vitamin - Stabiltblodsukker