Din teknik WingWoman

OnlineBizzBasis er til dig, der har en videns forretning – og har opdaget, hvor meget teknikbesvær fylder i hverdagen som selvstændig. For det fylder meget mere, end de fleste aner, før de står i det: maillister, nyhedsbreve, webinarer, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af onlinekurser, facebookgrupper og socialemedier …

Det er ikke alle systemer, der er lige lette at gå til – og selv hvis de var, ville det alligevel koste både tid, sved og penge at blive selvlært i det hele. Og måske kan du endda mærke, at det holder dig tilbage fra at udvikle din forretning digitalt. For lad os bare være ærlige: Hvis din lille virksomhed var som OL i fjernsynet, ville du allerhelst skynde dig at hive stikket ud af væggen, når programmet stod på teknik, det er bare ikke din yndlingsdisciplin. Og det er helt okay. 

Heldigvis er det en af mine.

Mine kompetencer er brede, så jeg kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for – det gør det simpelt for dig, for så skal du kun have fat i én person, selvom du har en udfordring eller et projekt, der involverer flere platforme. 

Og så brænder jeg – som du kan læse her på hjemmesiden – for at hjælpe nybegyndere i alle afskygninger. Derfor kan du også regne med, at jeg ikke er bange for at bruge alle dele af min faglighed, når vi mødes – jeg laver naturligvis kun det, vi har aftalt, men jeg er typen, der giver lyd, hvis jeg støder på noget, der undrer mig.

Prisen er flad – 600 kr. i timen inklusiv moms

Fast pris

Uanset om du skal bruge min hjælp i 30 minutter eller fem timer. Det giver nemlig ingen mening for dig og dit lille firma at købe kæmpe pakker for at få mængderabat. Og for mig er det bare en fair måde at arbejde på.

Overblik

Simplero, Zoom, SoMe, Canva og hele samspillet i en online vidensforretning.

Mails, nyhedsbreve, salg, webinar, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af online kurser, facebookgrupper og mm.

Avanceret teknik

Er du ude efter hjælp til for eksempel CMS eller avanceret kodning er OnlineBizzBasis ikke det rigtige til dig – men bare rolig. Hvis jeg fornemmer, du er på udkig efter noget andet, end det jeg tilbyder, siger jeg det lige ud – og måske kan jeg endda hjælpe dig med at opdrive den helt rigtige hjælp.

Lad os tage en snak

Har du fået lyst til at høre mere om mulighederne i et OnlineBizzBasis-samarbejde, så du endelig kan slippe af med teknikhovedpinen, kan du finde en tid i min kalender – og så tager vi en helt uforpligtende snak.

 

Du kan også bestille tid til at få min hjælp nu, hvis du allerede ved, at du får brug for mig.

OnlineBizzBasis support

Hjælp til det tekniske

600kr pr. time

Prisen er inklusiv moms.