fbpx

At vælge en online platform minder lidt om at spørge hvilken religion er bedst.
Alle vil svare at den de har valgt er bedst…forhåbentligt.
Hvad skal platformen kunne klare for dig og hvad er dit behov, din økonomi og din tekniske kunnen.

Simplero
Easyme
Kajabi
Thinkifik
Teacherble

Og mange flere
Hver har sine fordele og ulemper.

Hvis teknik og engelske er en udfordring, vil anbefalingen helt klart være Easyme da det er dansk og let at bruge og har en super god support. De er også virkelig gode til at modtage bookinger til behandlere og terapeuter. Samarbejder med sygesikringen og har godkendt journalsystem.
Tilbyder total løsning med både webside, mail og betalingsløsninger med dansk moms. De har deres egen betalingsløsning så du ikke skal ud at oprette en indløsningsaftale med andre ved siden af. Koster dog det ekstra i gebyr. Modtager dankort, mobilpay og interantionale kort. Integration med Dinero regnskab. Over holder dansk GDPR

Hvis du ikke er bange for at sætte dig ind i at bruge teknik og har tænkt dig gøre online til din hoved levevej vil jeg klart anbefale Simplero da det spiller maks med det danske skattesystem og kræver ikke andre systemer for at overholde loven. Kan sammen med kortinløsninger som Stripe( kun internationale kort) Nets/Quickpay (både Dankort, mobilpay, internationalekort), paypal og mange andre da virksomheden er global og indrettet til både det danske og internationale marked. Integration med Dinero, Billy og E-conomic regnskab kan tilkøbes.
Tilbyder total løsning med både webside, Landingpage, pop-up forms, integrere med zoom, booking kalender er ved at blive tilbygget, mailsystem, betalingsløsninger med dansk moms, gratis billeder og dansk/engelsk support. Og så er der rigtig mange dansker der i forvejen har købt kurser i Simplero og elsker at det hele er samlet. De har også deres egen app til android og ios som dit materiale bliver vist til dine kursister i.

Thinkifick kan du komme igang med gratis hvis du kun vil udbyde op til 3 simple kurser.
Super lækkert setup, Landingpage, Det kræver dog at du kobler en motor på der sender korrekt dansk kvittering ud hvis du vil modtage betaling. Lyder sværere end det er.
Du skal have dine mails i anden udbyder.

Kajabi er nogenlunde som simplero bare ikke med Dansk support og har udfordringer med dansk moms. Men super lækkert og smukt system.

Teatcherble er lidt som Thinkifick.

Så…

De fungere alle nogenlunde ens for brugeren dog er Easyme det der er mindst lækkert på udseende og oplevelse for brugeren. Dog er de de eneste der kan garenter at overholde dansk GDPR på nuværende tidspunkt, da alle andre har deres dataservere stående i USA og Danmark har dømt at serverer der sender data til USA er ulovlige (Google Analytics)

Jeg bruger selv Simplero på snart 8 år og købt kurser i alle de andre systemer også.

Jeg hjælper nybegyndere med at opsætte Simplero eller afklar hvilken vej de skal og underviser dem til selv at kunne det hele.

Jeg har været på et utal af kurser indenfor online kursus verdenen, og har kendskab til SEO, hjemmesidesystemer herunder WordPress, facebookannoncering, webinar, salgsfunnel, mailsystemer og markedsføring. Jeg er ikke specialist på nogle af områderne udover Simplero, men jeg har en utrolig bred vifte af viden som spiller på tværs af det man skal bruge i denne online kursus verden.

Jeg har tilmed lavet bogføring i over 10år så den del er der også tjek på.

Desuden er jeg uddannet i frygt og skygge coaching så jeg har også indsigt i hvordan man klare sig følelsesmæssigt igennem det hele som menneske med et liv ved siden af sin forretning.

Jeg elsker simpelthen denne online kursus verden og hvad den kan 🙂

Jeg kan også tilbyde 30 dages gratis prøvetid på Simplero mod normalt 14 dage og jeg giver samtidig 1 times gratis hjælp til opsætning hvis man bruger mit affiliate link