fbpx

Det er rigtig ofte at jeg støder på, især nybegynder i at have en onlinebizz, som ikke endnu har fået lavet Handels- og abonnementsbetingelser til deres hjemmeside.

De er gode at have men ofte går man i stå fordi det kan være svært at overskue hvad der skal stå. Derfor har jeg lavet en skabelon du kan bruge til at komme i gang.

Den er lavet ud fra at du bruger Simplero til at sælge dine ydelser igennem. Det kan bådet være online kurser, workshops eller 1:1 samtaler.

Den er ikke tilpasset til at sælge fysiske vare som skal sendes.

Når du har lavet den så kan sættes linket ind under Account settings > Terms > Option 1: URL for page with general terms that we’ll link to i Simplero.

Ideen er at du opretter en side på dit hjemmeside som hedder Handels- og abonnementsbetingelser og indsætter teksten fra skabelonen . Derefter sætter du url’en til denne nye side ind i Simplero, så når folk trykker på “læs handelsbetingelser” i Simplero så bliver de ledt hen til din side med Handels- og abonnementsbetingelser.

Det er selvfølgelig din egen opgave at sørge for at det der står i skabelonen stemmer overens med det der gælder for din hjemmeside og dansk lovgivning. Dette er et forsøg på at hjælpe dig et godt skridt videre så du ikke giver op og slet ikke for lavet nogle overhovedet.

Handling før perfekt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til processen skal du skrive til mig eller booke en aftale i min kalender >>